"PROČITAJTE" GA POMOĆU SEDAM ZNAKOVA: Ponašanje vašeg muškarca otkriva da li ste dobre u seksu

Sigurno ste se bar jednom zapitali: "Jesam li dobra u seksu?" Naravno, poput ljubljenja, dobar seks povezan je i s kompatibilnošću - ali bez obzira na želje vašeg partnera, ovo su dokazi da vam nema ravne. Stručnjaci tvrde da postoje jasni znaci po kojima možete znati jeste li dobri u krevetu.

1. Stisak šake

Fizički znak koji nedvosmisleno govori da je u kompletnoj ekstazi je definitivno stiskanje šaka. Ovo je jasan pokazatelj da se trudi da se seks ne završi prerano.

2. Želi još

Jednostavno ne može da vas se zasiti. Sama pomisao na seks koji ste imali biće mu toliko uzbudljiva da će želeti istog trenutka da vas odvuče u spavaću sobu. Ako je spreman za drugu rundu, jasno je da ste neverovatni u krevetu.

3. Nastavlja da flertuje i nakon seksa

Nakon seksa se ne okreće odmah na drugu stranu, već nastavlja da flertuje, mazi vas, ljubi, stiska...

4. Stalno mora da vas dodiruje

Ako muškarac ima odličan seks, postaće još više fizički nastrojen. Jednostavno mu je teško da skloni ruke s vas. I dok su seksi poruke verbalni podsetnik na to da vas želi, konstantni dodiri ovu poruku prenose jasno i glasno.

5. Rekao vam je da je bilo fantastično

Ovo je prilično očigledan znak, ali ako vam kaže da ste bili neverovatni, on to zaista i misli. Nemojte samo preći preko ovih komplimenata nego ih iskreno primite. I ne zaboravite da uzvratite.

6. I vama je bilo fantastično

Za tango je potrebno dvoje. Ako vam je seks bio nezgodan ili čudan, verovatno je i on imao identično iskustvo. Ako ste osetili strast i nežnost, onda je i on.

7. Uči nove trikove

Muškarci vole da se takmiče. Ako je oduševljen stvarima koje mu priređujete iza zatvorenih vrata, osetiće potrebu da se i sam pokaže još bolje. Ako počne da radi stvari koje pre nije, to je jasan znak da želi da vas zadovolji isto onoliko koliko i vi njega.

Izvor: Živim.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.