PRAZNIČNA ATMOSFERA U DOMU POPULARNE PEVAČICE: Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom svečano obeležila Vaskrs (FOTO)

Hrišćani pravoslavne veroispovesti danas obeležavaju Vaskrs - praznik kojim se proslavlja Isusov povratak u život.

Popularna pevačica Seka Aleksić fanovima na društvenoj mreži Instagram uputila je čestitku povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika i otkrila im delić atmosfere iz svog porodičnog doma u Staroj Pazovi.

Naime, folkerka je pripremila mnoštvo raznobojnih jaja i savršeno dekorisala svoj dom za ovaj praznik, čemu su se najviše obradovali njeni sinovi Jakov i Jovan, koje je dobila tokom skladnog braka sa nekadašnjim kik-bokserom Veljkom Piljikićem.

Poznato je da Seka uživa u porodičnim okupljanjima i svečano obeležava sve praznike, te nema sumnje da će joj dani koji dolaze doneti mnogo radosti.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Sneza says

    Draga Seko, svaka čast na uređenju kuće, PRELEPA je , ali što imate dvorište , fantazija !!! Oduševljena sam , kao iz najljepše bajke , vaša slatka deca imaju prelepo detinjstvo , kakve igraonice ,parkici. …san snova , stvarno sam oduševljena . Mislim da niko nema lepse od vas u Srbiji !

    1. Ana says

      NAJLEPSA kuća i dvorište , bozanstvenooooo, bas pravi dom za uživanje , blago slatkoj decici! Sa puno ljubavi i mašte

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.