Zvezda ide na pobedu

BEOGRAD, 27. maja 2011. (Beta) - Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je u petak da je u predstojećoj utakmici protiv Vojvodine najvažnije da njegovi igrači pokažu karakter i dobro odigraju u Novom Sadu.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 sati igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine utakmicu poslednjeg 30. kola Super lige Srbije. Ta utakmica će odlučiti o osvajaču drugog mesta, pošto obe ekipe imaju isti broj bodova - 67.

"Mislim da ekipa nije psihološki pala u finišu sezone i da ima motiv da pobedi u nedelju. Radujem se lakim utakmicama pošto obe ekipe igraju dobar fudbal i spremne su da se nadmeću. Znamo da igramo protiv odlične ekipe, idemo na pobedu pošto nam nerešeno, osim 2:2 neodgovara", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare u Beogradu.

Vojvodina je u jesenjem delu prvenstva igrala nerešeno 2:2 sa Zvezdom u Beogradu, pa je Novosadjanima za drugu poziciju osim pobede dovoljan i remi od 0:0 ili 1:1. Klub koji bude drugi na kraju sezone počeće kvalifikacije za Ligu Evropa od trećeg kola, 29. jula, dok će se trećeplasirani takmičiti od druge runde, 15. jula.

Pogledajte još