fbpx

Tadić bi voleo da srpski klub osvoji LŠ

Tadića su na stadionu dočekali predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić, prvi čovek fudbalskog kluba Vladan Lukić, trener Robert Prosinečki i predstavnici sponzora kluba, ruske kompanije Gasprom.

Predsednik Srbije obišao je muzej kluba i slikao sa sa peharom Kupa šampiona, osvojenom 29. maja 1991. u Bariju, nakon pobede Crvene zvezde protiv Olimpika iz Marseja. Tadić je rekao da je Zvezda tada usrećila celu zemlju i da je "reč o najvećem klubu na ovim prostorima".

"Želim da Zvezda i u budućnosti bude šampionski klub, da se smenjuje na vrhu sa Partizanom, ali pre svega da neki srpski tim osvoji Ligu šampiona. Za tako nešto potrebna je jaka privreda u državi i zato bih voleo da se zahvalim kompanija Gasprom, NIS-u, Telekomu i ostalima što sponzorisanjem klubova pomažu sport", rekao je Tadić novinarima na stadionu.

Pred njegov dolazak navijači Zvezdu su na zidovima ispisali niz uvredljivih grafita, koji su, međutim, brzo prekrečeni. Poseti predsednika prethodila je i lažna dojava o bombi na stadionu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.