BEZ VAS SAM SAMO IDEJA, A SA VAMA SAM REVOLUCIJA: Jelena Karleuša proslavila 27 godina karijere i najavila novi album! (FOTO)

Pop zvezda Jelena Karleuša juče je obeležila 27 godina muzičke karijere.

Naime, Jelena je na svom Instagramu objavila prolećnu fotografiju na kojoj pozira na zelenoj travi u svom dvorištu i oglasila se emotivnom porukom povodom godišnjice.

- 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prvo TV pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja... Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na "vrhu sveta" sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe. Bez vas sam samo ideja, a sa vama sam revolucija. Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek ali uvek svoja. Šta smo sve zajedno preživeli, dragi moji... Uspeli smo, zar ne? A ono najbolje tek sledi. Mnogo sam srećna što ćete uskoro čuti moj novi album i sve ono što smo vam spremili. Zaslužili ste jer ste sve ove godine uz mene, a ja to cenim - napisala je Jelena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Fox (@karleusastar)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još