Po četiri igrača Partizana i Zvezde u najboljem timu

Tim predvodi golman OFK Beograda Bojan Šaranov, a zatim igrači Partizana Stefan Savić, Radosav Petrović, Stefan Babović i Ivica Ilijev. U timu su i četvorica igrača Zvezde Pavle Ninkov, Duško Tošić, Evandro i Andrija Kaluđerović.

Među najboljima su i igrači Vojvodine Abubakar Oumaru i Slobodan Medojević.

Za najperspektivnijeg igrača proglašen je Medojević iz Vojvodine, kome je nagradu uručio selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon.

“Mnogo mi znači nagrada i ona predstavlja korak ka fudbalskim visinama. Veliku zaslugu za nju ima cela ekipa predvođena odličnim trenerom. Ovo je i njihov uspeh. Očekujem još bolje igre i rezultate sledeće sezone“, rekao je Medojević novinarima.

Selektor Petrović rekao je da mu je drago što u domaćoj ligi ima veoma kvalitetnih igrača.

“Drago mi je zbog Medojevića, a u našoj ligi imamo još dosta dobrih mladih fudbalera. Želim im da prođu prvo kroz mladu reprezentaciju, a onda i kroz A selekciju“, kazao je Petrović i čestitao fudbalerima Partizana na osvajanju titule prvaka države i nacionalnom kupu.

Takođe, nagrada za najjačeg šutera Super lige dodeljena je Marku Stanojeviću fudbaleru Rada, koji je zabeležio žut jačine 137 kilometara na sat.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.