Po četiri igrača Partizana i Zvezde u najboljem timu

Tim predvodi golman OFK Beograda Bojan Šaranov, a zatim igrači Partizana Stefan Savić, Radosav Petrović, Stefan Babović i Ivica Ilijev. U timu su i četvorica igrača Zvezde Pavle Ninkov, Duško Tošić, Evandro i Andrija Kaluđerović.

Među najboljima su i igrači Vojvodine Abubakar Oumaru i Slobodan Medojević.

Za najperspektivnijeg igrača proglašen je Medojević iz Vojvodine, kome je nagradu uručio selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon.

"Mnogo mi znači nagrada i ona predstavlja korak ka fudbalskim visinama. Veliku zaslugu za nju ima cela ekipa predvođena odličnim trenerom. Ovo je i njihov uspeh. Očekujem još bolje igre i rezultate sledeće sezone", rekao je Medojević novinarima.

Selektor Petrović rekao je da mu je drago što u domaćoj ligi ima veoma kvalitetnih igrača.

"Drago mi je zbog Medojevića, a u našoj ligi imamo još dosta dobrih mladih fudbalera. Želim im da prođu prvo kroz mladu reprezentaciju, a onda i kroz A selekciju", kazao je Petrović i čestitao fudbalerima Partizana na osvajanju titule prvaka države i nacionalnom kupu.

Takođe, nagrada za najjačeg šutera Super lige dodeljena je Marku Stanojeviću fudbaleru Rada, koji je zabeležio žut jačine 137 kilometara na sat.

Pogledajte još