Da li su vam dosadili vinski sajmovi i saloni? Dionis stiže u Srbiju i vodi vas u božanstvenu vinsku avanturu na Fruškoj gori!

Vino i letnja haljina za večni glamur – putovanje u božanstveni svet koje nećete želeti da propustite. DIONYSUS Experience - Godlike Adventure u vinarji Verkat na Fruškoj gori.

Slavljenje života, uživanje u dobrom vinu i izbor prijatnog ambijenta i društva nije samo odlika bogova. Dionis, bog vina i ljubavi i jedan od najzagonetnijih božanstava inspiracija je ekskluzivnog događaja DIONYSUS EXPERIENCE - Godlike Adventure koji nas ovog leta očekuje u Srbiji.

Nesvakidašnji vinski doživljaj planiran je u prelepom ambijentu skrivenom od očiju javnosti, 18. juna na Fruškoj gori u vinariji Verkat, u mestu Čerević, blizu Novog Sada.

Pružamo vam priliku da provedete vikend za pamćenje na kome ćete moći da budete aktivni i istražite novo podneblje, probate autentične ukuse i upoznate drugačije ljude koji će vas vratiti u stara vremena kada se šetalo kroz vinograde i pila najbolja vina u najlepšim letnjikovcima.

Vodimo vas na vinski put na obodima Dunava na kome ćete kroz prelepe vinograde, moći da šetate, trčite ili vozite bicikl, da naučite kako se prave vina od etabliranih vinara, a nakon toga provedete nezaboravni letnji dan uz Dionisov matine, ukuse lokalne hrane, i zalazak sunca na otvorenom uz DJ-a i žurku do kasno u noć.

Ispunite vaše najveće snove ovog leta i priključite se vinskim i aktivnim bogovima.

Više informacija i prijave na sajtu https://dionysusexperience.com/ i Instagram stranici https://www.instagram.com/dionysusexperience/

Broj mesta je organičen na 150!

Foto: Verkat

Pogledajte još