STALNO MI MAZI STOMAČIĆ: Jelena Kostov otkrila koliko se njen sin Milija raduje sestri

Pevačica Jelena Kostov praznike najradije provodi u rodnom Dimitrovgradu, te je tako bilo i u nedelju, ali je pre toga obavila vaskršnju kupovinu, kako bi sve bilo spremno na vreme.

Jelena se na samom početku razgovara u emisiji "Premijera" osvrnula na najtužniji hrišćanski praznik, pa otkrila da li je kao mala bila takmičarski nastrojena u kucanju jajima.

- Dođe Veliki petak, pa farbamo jaja, pomažem majci da spremamo posnu hrarnu... Ja hoću ovo, sestra hoće ono, pa nam majka ispunjava želje. Ona naravno dođe nedelja, to čuveno kucanje jajima, skupi se bukvalno ceo komšiluk! Nikad nisam bila takmičarskog duha, ali kad si mali sve ti je simpatično, uvek te svi puštaju da pobediš, kao što ja sada puštam svog sinčića - rekla je pevačica i dodala:

- Meni je najlepši Vaskrs bio kada sam prvi put sa svojim sinom farbala jaja. On je tada imao dve godine, dala sam mu boje, i to naravno nema veze za farbanjem jaja, ali ta sreća... Pustili smo, naravno, vaskršnje pesme i u tome jeste čar, da učite decu da poštuje običaje i pravite kvalitetne ljude od njih - priznaje Jelena.

Pevačica je nedavno objavila lepe vesti, te javnost iznenadila informacijom da je ponovo u drugom stanju, a onda i otkrila kako je na to reagovao njen petogodišnji sin, Milija.

- Sad stalno priča o bebi, stalno mi mazi stomačić i svaki dan smišlja neka nova imena za bebu, dolazi mi sa nekim predlozima, ali nije ljubomoran. Skrenuli su mi mnogi pažnju da moramo da budemo obazrivi kada mu dođe seka, jer oni se tada osete zapostavljeno i to bude veliki problem. Nadam se da neće biti tako, mada sam ga poprilično razmazila, moram da priznam - iskrena je ona.

Za kraj, Jelena je priznala da je i te kako vešta u kuhinji, ali da ipak jedno jelo, koje joj je omiljeno, nije još uvek naučila da sprema.

- Volim da provodim vreme u kuhinji, iako mi mnogi ne veruju. Puno naših prijatelja kada dođu kod nas i kada vide šta je sve na trpezi ne mogu da veruju da sam sve ja spremila. To sam sve od majke lagano skupljala i ne mogu da lažem da sve savršeno znam, uvek smo ona i ja na telefonu, čujemo se... U Dimitrovgradu za Vaskrs, pored pečenja koje se uvek nađe na svakoj trpezi, uvek spremamo punjene paprike, ali ja to još uvek nisam naučila da kuvam, ali imam veliku želju da ove godine to naučim - zaključuje Jelena Kostov u emisiji "Premijera".

Izvor: Pink.rs
Foto: kostovjelena/Instagram

Pogledajte još