PEVAČICA POKAZALA LUKSUZNU POZIVNICU: Katarina Grujić otkrila datum gala svadbe sa Markom Gobeljićem (VIDEO)

Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler "Crvene zvezde" Marko Gobeljić 30. avgusta prošle godine venčali su se na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali njihovi najdraži.

Zaljubljeni par upriličio je tada malo slavlje, jer je zgodna crnka bila u poodmakloj trudnoći, ali su najavili glamuroznu svadbu za 2022. godinu.

Nakon rođenja ćerkice Katje, atraktivna muzička zvezda vratila se nastupima pred publikom i polako počela da priprema venčanje o kakvom je oduvek maštala.

Dvadesetdevetogodišnja Beograđanka svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram danas je pokazala luksuznu pozivnicu i otkrila datum kada će još jednom izgovoriti sudbonosno "da" uspešnom sportisti.

Naime, Kaća je objavila video-snimak bordo pozivnice od pliša na kojoj se nalaze početna slova njenog i imena njenog voljenog na kojoj je pisalo da će slavlje biti organizovano 2. juna.

Poznato je da Grujićeva vodi računa o svim detaljima kada su porodična okupljanja u pitanju, te nema sumnje da će prirediti gala proslavu svoje i Markove ljubavi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još