NIKADA NE ZNATE ŠTA IM SE MOTA PO GLAVI: Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?

Pojedini muškarci uvek čuvaju "komadiće" isključivo za sebe. Nije bitna društvenost ili ekstrovertnost, poenta je da oni ne žele da otvore sve svoje karte i to zbog svog karaktera. Dakle, ne rade to namerno, niti ciljaju na nešto.

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi listi najmisterioznijih znakova... Otkrijte u kom horoskopskom znaku se rađaju misteriozni muškarci.

Škorpija

Ako postoji jedan znak čija je reputacija tajnovitosti "premašila Univerzum", to je Škorpija. Ovaj čovek vam nikada neće reći sve što misli ili u šta veruje. Uvek čuva tajne i stalno ima asove u rukavu i poteze koje će odigrati, kada i ako zatreba.

Čovek ne želi da znate šta se dešava u njegovom umu i da njime manipulišete. Uostalom, to je njegova sopstvena taktika prema drugima, pa nikada neće dozvoliti da se sve ovo okrene protiv njega.

Vaga

Postoji razlog da se Vaga ubraja u tajanstvene muškarce jer iako je društven, mnogo priča i ekstrovertan je, sve što govori i radi je besmisleno i nikada se ne tiče njegovog ličnog života ili onoga što zaista misli. Njegovi razgovori su često o vetru i vodi i retko otvara srce. Dakle, u važnim stvarima uvek će postojati misterija koja će pokrivati njegov život.

Ribe

Ribe su osetljive, romantične i skromne. Takođe su prilično tajnovite. Deluje uglavnom na osnovu svoje intuicije, koja se takmiči sa intuicijom Škorpije.

On mnogo toga razume, ali neće vam reći sve što vidi. Retko se "otvara" i samo ako ste zaista zadobili njegovo poverenje, može vam otkriti delić sebe.

Jarac

Jarac, zbog izgleda, ima atmosferu misterije oko sebe. To nije znak koji rado govori o sebi. On sedi u uglu radije nego da priča o nevažnim stvarima.

Govoriće samo ako misli da ima izvanrednog sagovornika pred sobom, ali opet neće otkrivati stvari o sebi. On "kupuje" informacije, a ne "prodaje" ih. I upravo to čini da se drugi zapitaju o njemu i njegovom životu.

Izvor: Wanted.mondo.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još