Glamping je novi trend - šta je potrebno za glamurozno kampovanje?

Sezona kampovanja se približava, a na put je potrebno poneti samo osnovne stvari. The Freestyle, prenosivi projektor, svakako pripada tom spektru nezaobilaznih alata za emitovanje sadržaja u hodu. Zašto je to tako?

Foto: Promo

Pre svega, dimenzije ovog projektora su minimalne, slika i zvuk koje proizvodi su na najvišem nivou kako bi doneo vrhunsko iskustvo u prikazivanju omiljenih video i zvučnih prikaza. Gde god kreneš, ponesi sa sobom Freestyle projektor i uživaj u prirodi.

Foto: Promo

Ekran za svaku površinu

Osim što možete uživati u prikazivanju filmova i serija dok odmarate od šetnje, The Freestyle projektor možete i upotrebiti za prikaz svih video-snimaka i fotografija koje ste tog dana zabeležili. Kvalitet reprodukcije je zagarantovan uz pomoć vrhunskih karakteristika poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i nivelisanja (auto-level) koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Navedene karakteristike omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj ekran bilo kojoj površini, pod bilo kojim uglom za savršeno proporcionalni prikaz. Nadalje, opcija automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čist prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do 100 inča veličine. Kada se koristi kao projektor za prikazivanje sadržaja, The Freestyle je moguće iskoristiti za stvaranje svetlosnih efekata zahvaljujući ambijentalnom načinu rada, te prozirnom poklopcu sočiva. Prema tome, vaš sadržaj će biti prikazan uz odličan kvalitet slike.

Foto: Promo

Bilo gde i bilo kad

The Freestyle projektor možete spakovati u manju torbu jer je u pitanju lako prenosivi uređaj koji teži svega 830 grama. Za razliku od konvencionalnih projektora, njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stepeni, pružajući korisnicima prikaz visokokvalitetnog video sadržaja bilo gde, na primer na šatoru. Automatskim nivelisanjem ekran je neprekidno prilagođen svakoj površini – uključujući kamenitu podlogu na kampovanju, mekani krevet i bilo šta drugo što bi moglo da posluži u ove svrhe. Sada nemate razloga da ne uživate u prikazivanju omiljenog sadržaja, bez obzira gde se nalazili.

Foto: Promo

Freestyle – zabava za celu ekipu

Osim za prikazivanje kvalitetne slike, Samsung Freestyle projektor je moguće iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju. Ovaj projektor omogućava čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stepeni za zvučno iskustvo visokog kvaliteta. Idealno rešenje ukoliko cela ekipa ide na pustolovinu. Uključite omiljene spotove sa YouTube-a, koje će svi moći bez problema da vide i čuju, i napravite žurku. Takođe, nećete morati da brinete o tome da li imate utičnicu u blizini, jer je Freestyle je kompatibilan sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Zbog toga ga bukvalno možete koristiti i u hodu. Ovo je prvi prenosni ekran u svetu koji može biti spojen na utičnicu za svetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, uz tradicionalno spajanje na zidni utikač za struju.

Foto: Promo

Za više informacija posetite Samsungovu zvaničnu stranicu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još