OTIŠLA JE USRED NOĆI, SUMNJA SE NA NAJGORE: Otkriveni novi detalji misterioznog nestanka Marijane Čvrljak

U medijima širom regiona kao bomba odjeknula je vest da je Marijana Seifert, nekada Čvrljak, širokoj javnosti poznata po učešću u rijalitiju "Veliki brat", nestala.

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, kako su izvestili udaljila se sa adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu, a nestanak je prijavio njen 4. suprug, Karlo Seifert.

Karlo je otkrio da je njegova žena nestala tokom noći, kada su krenuli na spavanje, a pošto je svanulo nije je zatekao u stanu.

Osim toga, on je istakao da je policija našla njena lična dokumenta i telefon, ali da daljih informacija nema.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je... Niko srećniji od mene neće biti ako večeras dođe kući - rekao je Karlo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio je detalje nestanka supruge:

- Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi mogla da se udalji iz kuće - kazao je Karlo.

Marijanin mobilni telefon, ali i svi dokumenti su već u policiji, a Seifert nije želeo da otkriva kako su ona tamo dospela.

- Kako je policija došla do mobilnog telefona i dokumenata, nije na meni da vam kažem - zaključio je Karlo.

Podsetimo, za Kurir.rs se oglasila i Marijanina sestra, Maja Kovačević:

- Šta da kažem ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo. Sumnja se na najgore, to je to - rekla je učesnica rijaliti programa "Bar".

Izvor: Kurir.rs/Slobodnadalmacija.hr
Foto: RTL/PrintScreen

Pogledajte još