Nova veb-prodavnica

"Delta Đenerali"  osiguranje juče je počelo prodaju polisa osiguranja putem Interneta. Pod nazivom "veb-osiguranje" građani mogu na jednostavan način da kupe polisu osiguranja kuće ili stana, putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja motornih vozila i da zahtevaju da polisu osiguranja dobiju na kućnu adresu. 

Posredstvom Interneta, na stranici www.deltagenerali.co.yu, oni koji žele da tim jednostavnim načinom zaključe ugovor o osiguranju, mogu sigurno da kupe polisu nekog od navedenih osiguranja. Polisa će im biti dostavljena u kratkom roku na željenu adresu. "Delta Đenerali osiguranje" je prva osiguravajuća kuća u Srbiji koja je ponudila ovakvu vrstu usluge i obezbedila plaćanje po izboru klijenta. Mogućnost plaćanja polisa je: kreditnim karticama iz sistema "Viza"  ili "Masterkard", opštom uplatnicom ili virmanski, ili gotovinom, prilikom preuzimanja polise na željenoj adresi, odnosno pouzećem. 

Plaćanje kreditnim karticama je omogućeno e−commerce servisom. Osiguranje kuće ili stana, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje motornog vozila u internet prodavnici "Delta Đenerali osiguranja" građani mogu poručiti 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Moguće je naručiti i platiti "Delta Đenerali" polisu osiguranja i iz inostranstva, a da bude dostavljena na adresu u Srbiji. Polise naručene putem Interneta mogu biti dostavljene istog dana kada su i naručene, sutradan ili u roku od dva dana od dana naručivanja polise. Dostavu polisa osiguranicima "Delta Đenerali osiguranja" ekskluzivno obavlja "Post ekspres" Pošte Srbije.

("Pregled")

Pogledajte još