URADIO MI JE MNOGO GORE STVARI OD PREVARE: Barbara Bobak progovorila o raskidu sa Darkom Lazićem

Mlada pevačica Barbara Bobak i popularni pevač Darko Lazić definitivno su stavili tačku na svoju romansu, a Barbara je progovorila o krahu ljubavi i odnosu sa pevačem.

Naime, Lazić je juče, 27. aprila, priveden zbog prekoračenja brzine, on je podvrgnut i alko testu, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Barbara ističe da nije iznenađena, niti razočarana Darkovim ponašanjem. Navela je i da su se nakon skandala čuli, a da je jedna od tema bila i njeno iseljenje, tačnije premeštanje ostataka stvari iz stana u kom su zajedno živeli u Novom Sadu.

- Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem - rekla je Barbara.

- Nismo se videli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe... - navela je pevačica.

Na pitanje da li su na Darkov način života ili nesuglasice uticale na njihov raskid, Barbara kaže:

- Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome - rekla je pevačica, a na pitanje da je razlog raskida prevara, ona je odgovorila:

- Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga.

Barbara je otkrila i šta misli o Darkovom privođenju i postupku, kada je u alkoholisanom stanju upravljao vozilom većom brzinom od dozvoljene, i to bez vozačke dozvole.

- Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda - rekla nam je Barbara, na pitanje da li je Lazića upozoravala i skretala pažnju na poroke sa kojima ima problem, odgovorila je:

- Svakodnevno, po tri puta dnevno, mesecima. Kad je dosta, dosta je.

Lazić je juče, 27. apila, pred suđenje tvrdio da nije imao narkotike u sebi i da je, kako je rekao, "malo brže vozio i malo popio".

- Ništa nisam imao od narkotika u sebi. Jesam malo brže vozio i malo sam popio. Znači, ništa nisam imao od narkotika, a jesam malo popio, ali to nije za zadržavanje - rekao je on ranije, a zatim otkrio kako mu je bilo u pritvoru:

- Najnormalnije, kao i svaki čovek. Šta je tu strašno? Odmah narkotici i sve najgore, ali eto... Imam dokaze, dostaviće moj advokat.

S druge strane, Darkov menadžer tvrdi da Lazić nije konzumirao narkotike, već da je moguće da je uzeo "pogrešnu čašu", aludirajući na to da mu je neko "sipao drogu u piće".

- Darko Lazić je danas oko 16 časova priveden u zgradu Prekršajnog suda u Beogradu u Savskoj ulici. U prisustvu advokata dao je odbranu dežurom sudiji, gde je u celosti priznao izvršnje prekršaja vožnje bez vozačke dozvole, uz napomenu da poseduje vozačku dozvolu u inostranstvu koju još nije uspeo da preuzme - rekao je menadžer ranije i dodao:

- Takođe, priznao je da je popio nekoliko alkoholnih pića pre polaska, i nije sporio visinu izmerenog alkohola. Tačna je činjenica da je, prilikom uzorkovanja, droga test pokazao da je pozitivan na prisustvo narkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da nista od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu.

Podsetimo, Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još