PREKINUO GRADSKA NAGAĐANJA: Uroš Ćertić progovorio o odnosu sa Marijom Veljković i njenim bivšim suprugom

Posle skadaloznih naslova Uroš Ćertić rešio je da u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji otkrije sve detalje u vezi sa voditeljkom Marijom Veljković.

Ćertić je u žiži medijskog interesovanja usled svih novinskih napisa o vezi sa popularnom voditeljnom "Slagalice" Marijom Veljković.

- Sve je krenulo od Velikog petka. Mediji su tako shvatili, da je to bilo moje priznanje da sam bio sa Marijom. Ja sam izrevoltiran na osnovu poruka, komentara pod lažnim ženskim imenima, na svaki članak o njenom razvodu, i njenom izlasku iz porodičnog doma, vraćanje u devojački stan sa troje dece. Znači, to sigurno ne rade moji prijatelji. Siguran sam, svet je mali i on (Marijin bivši suprug prim. aut.) se raspitivao po gradu, ne znam odakle mu to. Mi živimo jedan od drugog dvesta metara. Mariju znam tri, četiri godine. Sto puta smo bili u društvu Đorđa Davida, Peđe Damnjanovića, ona je glumica, ja sam kaskader, bio sam na RTS-u. Znamo se iz kraja. Odjednom on sad sumnja nešto - rekao je Uroš.

Ćertić je do detalja opisao odnos sa Marijom, ali je dodao i to da je najverovatnije, kako kaže, Marijin bivši muž ostavljao ružne komentare o njoj i Ćertiću.

- Slučajno je njegov drug pitao mog druga iz osnovne, mali je Beograd grad. Pitao je da li sam bio sa njom. Nije hteo da ustupi majci troje dece stan, realno izbacio ju je, nego je rekao da ode u devojački stan. Može da sumnja. Ali, nemoj da neko ostavlja ružne komentare, to sigurno moji prijatelji nisu radili. "On je nju najurio jer se j*be da Ćertićem", to su pisali. Verovatno je on lično to pisao. Možda je i prava ženska osoba. Ako su mu njegovi prijatelji učinili medveđu uslugu. Je l' bilo u novinama da je sa Đorđem Davidom? Je l' bila? Nije! Nije bila sigurno. Kad su dvoje ljudi atkraktivni može da se pomisli tako nešto - rekao je Ćertić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ukicertic011/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.