SAMO ŠTO MU DU*E NISAM BRISALA, PI*KA MU MATERINA: Sandra Rešić žestoko oplela po Dejanu Dragojeviću (VIDEO)

Učesnica "Zadruge 5" Sandra Rešić razvezala je jezik o bivšem prijatelju Dejanu Dragojeviću i cimerki Mini Vrbaški otkrila šta zaista misli o njemu.

- Pazi šta ti kažem, na kraju će klip da reši sve! Na kraju će da se vidi ko je mene grlio! Kada su to videli onda su prevrnuli sve na Dejana, ali sam dotle izgubila tonu živaca! Uvek sam ja kriva! Uvek sam ja ta koja je zaljubljena - govorila je Sandra.

- Ako si svesna da je to tako, zašto se nerviraš? Znaš da to nije dobro za tebe - rekla je Mina.

- Tačno znam da će večeras da puste klip i sve kamere će biti uprte u mene. Ja sam se šest meseci borila sa Dejanom i na kraju sam opet izašla odatle kao devojka koja pati jer je on sa Aleksandrom... A šest meseci samo što mu du*e nisam brisala, pi*ka ti materina, da ti pi*ka materina. I to što kaže Dalila, ja okrećem glavu od nje! Ona okreće glavu od mene! Ona će meni da govori nešto, a do pre 20 dana je volela najviše na svetu jednog čoveka zbog koga je upropastila život, a sada se muva sa drugim. Objasni mi tu moć! Hoću ja da imam moć! Terajte se svi u pi*ku materinu - nastavila je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još