MNOGE SE ŠLEPAJU PREKO MOG IMENA: Maja Marinković potkačila Sandru Čaprić i otkrila u kakvim je odnosima sa Janjušem

Sandra Čaprić tvrdi da je Marko Janjušević Janjuš želeo da bude sa njom u vezi, ali da ga je ona odbila i nakon toga se pomirio sa Majom Marinković.

Sada se tim povodom oglasila i bivša zadrugarka i priznala u kakvom je odnosu sada sa Janjušem.

- Ja sam već navikla da se mnogi ljudi šlepaju preko mog imena, videla sam koliko su hrabri bili kada sam bila deo "Zadruge". Zaista mi medijskog prostora ne manjka, dok već kod drugih nije ista situacija. Ne vidim zašto bi nekome smetalo to što smo se Jaško i ja našli u istom društvu, mi nemamo nikakav problem. Tako da bih od srca ljudima poželela da se bave svojim životom, jer sam ja u mom jako srećna i nikad mi bolje nije bilo u životu, a to nekada zna da boli - rekla je Maja, a u kakvav je njen trenutni odnos sa Janjušem nije želela da komentariše.

Podsetimo, Sandra je potkačila Maju i Janjuša na društvenim mrežama.

- Janjušević niti je dobar čovek, niti drug a ni suprug, ništa... On je ortodoksni lažov, muljator i prevarant... Jadan je - jednom rečju. Tako da pošto je u meni video zlatnu koku, kako Maja Marinković kaže, koju ja izuzetno cenim, ma kojim god se biznisom žena bavila - ona je kraljica. Ovaj jadnik ostaće sam, nažalost i bez ćerke, jer je lažov i manipulator. Zlatna koka ne radi za kockare, mene takvi muškarci neće nikada, ali nikada imati jer mene zaslužuje neko mnogo jači, pet puta jači od mene u svakom smislu te reči - napisala je Sandra, pa dodala:

- Da ne bude zabune, pošto Janjuš je doživeo kompleks jer Čaprićka ne želi da bude sa njim, on se vratio na Maju Marinković i blokirao Čaprićku - napisala je Sandra Čaprić i objavila nekoliko fotografija Maje Marinković, ali i Dalile Dragojević pre operacija koje su nju vređale na osnovu izgleda.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još