Pogledajte kako Finčer vidi prvi deo švedske hit trilogije "Milenijum"!

Reditelj Dejvid Finčer (David Fincher), široj publici poznat po filmovima "Društvena mreža" (The Social Network) i "Neobičan slučaj Bendžamina Batona" (The Curious Case of Benjamin Button), mnoge fanove je najpre iznenadio činjenicom da će se prihvatiti rimejka svetski uspešnog švedskog filma nastalog tek 2009. godine - "The Girl With The Dragon Tattoo" ili kako je kod nas, slično švedskom originalu, prevedeno "Muškarci koji mrze žene".

Taman kada smo prihvatili da će (naš miljenik!) Finčer ući u nesigurne "rimejk vode", onda je počelo da se priča da je odustao... Ali, eto, na kraju, Finčer se ipak ohrabrio pred zadatkom da američki život da filmu koji je i u originalnoj verziji oduševio mnoge i van granice Švedske.

I sada, kada je na Internet procureo trejler označen "crvenom bojom" zbog "uznemirujućih scena", možemo samo da kažemo da nam se sve čini da se Finčer neće obrukati pred originalom, kao i da nas očekuje uzbudljiv akcioni triler na tragu filmova zbog kojih nam je on i postao miljenik: "Sedam" (Seven) i "Borilački klub" (Fight Club).

Finčerov film "The Girl With The Dragon Tattoo", kao i njegov istoimeni švedski prethodnik, nastao je po prvom delu trilogije "Milenijum" koju potpisuje Šveđanin Stig Lašon. Novinara Mikaela Blomkvista u američkoj verziji igra Danijel Krejg (Daniel Craig), dok će sjajnu Naomi Rapace u ulozi Lizbet Salander pokušati da "zameni" Runi Mara (Rooney Mara).

Pod sjajnim sloganom "Feel bad movie of Christmas", premijera Finčerovog viđenja švedskog hit romana/filma "The Girl With The Dragon Tattoo" u američke bioskope stiže 21. decembra.

POGLEDAJTE TREJLER ZA OVAJ FILM!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.