NE ŽELIM DA BUDEM SAMOHRANA MAJKA: Aleksandra Bursać progovorila o ljubavnom životu i planovima za budućnost

Karijera je reč koja najbolje opisuje trenutni život Aleksandre Bursać, iako je pitanja o ljubavnom životu ne zaobilaze, ali ona još uvek strpljivo čega "gospodina pravog".

- Ne žalim se ja, samo kukam jer mi je dosta zezanja. Imam trideset i tri godine i treba da se pozabavim stvarima kao što je porodica i da se ostvarim na tom polju, ali polako. Kada onaj gore kaže da sam spremna, to je to - ispričala je Aleksandra.

Stvari dodatno otežavaju najbliži, koji iz velike želje često naprave pritisak svakodnevnim pitanjima.

- Svi me pitaju kako je moguće da nemam nikoga, ma misle ljudi da mene svi jure. Teško je pronaći nekoga ko će da shvati moj posao, ko će umeti da me isprati i sve ono što ide uz mene. Nažalost, ne znam šta se tu dešava - objasnila je pevačica.

Iako je danas postalo sasvim normalno da žene donesu odluku da same rađaju decu bez partnera, pa da ih i same odgajaju, Aleksandra još mašta o ljubavi i porodici koja se iz nje stvara.

- Teško je biti samohrana majka. Recimo moja majka je odgajala sama mene i sestru i znam koliko joj je bilo teško, a meni bi pogotovo bilo zato što se bavim ovim poslom. Sigurno da bi mi tri puta teže bilo. Možda bi mi moja majka pomogla, ali ne vidim sebe samu jednostavno - ispričala je Bursaćeva.

Izvor: Grand.online
Foto: bursacaleksandra_official/Instagram

Pogledajte još