ODAVNO SAM IZNEVERENA, ALI OSTAĆU ČISTA DA ISPOŠTUJEM NJEGOVU DECU: Emotivna ispovest Barbare Bobak o raskidu veze sa Darkom Lazićem

Pevačica Barbara Bobak našla se u centru skandala, nakon što se sazanalo za raskid njene veze s pevačem Darkom Lazićem.

- Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem svoju bol - rekla je Barbara za Ekskluziv.

O noći kada je Darko priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju rekla je:

- To veče smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gde je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gde je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam - rekla je Barbara i otkrila:

- Izneverena sam odavno, nisam bila iznenađena, ni jedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi. Više sam bila izgubljena nego ljuta i razočarana, ljutnja i razočaranje su me davno prošli - pričala je Barbara.

- Pisao mi je kad je izašao, ali ja sam se pokupila i otišla kod svojih. Nismo se čuli. To što je on uradio nije bilo okidač ili razlog, ja ne želim da budem žrtva.

Lazić je rekao da je pio jer je bio emotivno razoren zbog raskida s Barabarom:

- Nije trebalo to da uradi, pripisaću to njegovom stanju, njemu na obraz i na čast nek ide sve što kaže. Ja ću ostati čista, da ispoštujem njegovu decu i majku. Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i svojih trauma koje je prate u životu, njoj nije lako. Izvinila sam joj se što to nije uspelo, poželela sam joj sve najbolje i sreću što se tiče njega - govorila je Barbara.

- Govorila sam mu da je veliki dečko, i da radi sve što radi dok ne utiče na mene i našu vezu. Uticalo je, uticalo, pa se desilo. Niko ne zna šta je iza zatvorenih vrata, naša veza je bila dugo disfunkcionalna, ali kad nekog voliš, trudiš se da to popravljaš, da se nadaš da će stvari biti bolje. Želim mu sve najbolje, svu sreću - zaključila je Bobakova u Ekskluzivu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: barbara.bobak/Instagram

Pogledajte još