STIŽU RODE: Aleksa Balašević postaće tata!

Aleksa Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, uskoro će postati otac po prvi put.

Lepu vest sinoć je obelodanila njegova majka Olivera Balašević na promociji dopunjenog izdanja zbirke pesama "Dodir svile", a sve se odigralo ispred njihove kuće u Novom Sadu.

Danas se na svom Instagramu oglasio i budući otac koji se zahvalio svima koji su upriličili ovaj događaj, a usput otkrio i da će mu verenica Nikolina podariti ćerku.

- Hvala za čarobnu noć, moj Novi Sade, ali i naš verni ostatku planete. Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve... - napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

Podsetimo, Aleksa Balašević je svoju devojku Nikolinu zaprosio u Izraelu krajem 2019. godine, za šta je šest meseci čekao dozvolu Jerusalimske patrijaršije jer je bio na hodočašću.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Podcast Inkubator-Printscreen/Youtube

Pogledajte još