Rada Manojlović mora da sluša Sašu Popovića

Jedna od najzgodnijih i najuspešnijih mladih pevačica među zvezdama "Granda" Radmila Manojlović izgleda da je nezadovoljna tretmanom u Grandu. Trebalo je da pred leto objavi novi album, a kako piše Kurir, veći deo pesama je i izabrala, neke čak i otpevala u studiju, ali u poslednjem trenutku sve je stopirano.

- U prvi mah je pobesnela, preplakala je noć, a najveću podršku pružio joj je Milan, koji ju je savetovao da ne pada brzo u vatru. Skrenuo joj je pažnju na to da je od svih zvezda "Granda" ipak dobila najviše, o čemu govore brojni dueti s najvećim muzičkim imenima, i da će album ipak biti snimljen - piše Kurir.

- Ja sam najavljivala novi album, ali je došlo do nekih izmena. Zašto? Ne znam. To znaju čelni ljudi "Grand produkcije", ali najverovatnije će se desiti jedan singl pred leto - izjavila je pevačica u emisiji "Ekskluziv" na TV Prva.

Sa druge strane Popović kaže da nije sve tako kao što izgleda: - Rada je naša udarna snaga, ali nismo našli odgovarajuće pesme za nju. Čim dobijemo prave pesme, objavićemo joj album.

N.D.

Pogledajte još