LJUBOMORNE DUŠE NERVIRA MOJ RAD: Milica Pavlović otkrila ko je finansirao njen novi album "Posesivna"

Pevačica Milica Pavlović nedavno je izbacila svoj novi album pod nazivom "Posesivna". Na promociji albuma izjavila je da je vredno radila kako bi završila ovaj projekat, ali i da je za realizaciju istog morala da izdvoji mnogo novca.

Veliki projekti poput ovog, pored rada iziskuju i pozamašnu finansijsku svotu za realizaciju, a domaći mediji nagađali su kako je u ovaj album uložila neverovatnih 300.000 evra za koje su se mnogi pitali odakle dolaze, a ona je odlučila da stavi tačku na ove spekulacije.

- Došlo je vreme da kažemo ljudima kako stvari stoje. Naravno da tu postoji neko ko je lud, naravno da postoji neko ko veruje u mene, naravno da postoji neko ko me finansira, ajde da se uozbiljimo. Možda je došlo vreme da kažem ko je to, ali mislim da ću mnoge razočarati - to sam ja. Ja stojim iza sebe, ponosna sam, mirno spavam, mirno se budim - izjavila je Milica.

Ponosno je istakla kako je sama svoj sponzor, ali i da joj ne dolaze svi prihodi isključivo od pevanja.

- Pored toga što se bavim pevanjem i to je moja najveća ljubav na svetu, ja sam i zaštitno lice mnogih svetskih brendova i kampanja i radim danonoćno. Prekjuče sam potpisala ugovor za jednu veliku kampanju koja kreće od juna. Ljubomorne duše nervira moj rad, verovatno zato što ih podseća na njihov nerad, pa da ih još malo nerviram kada me budu gledali na bilbordima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore - otkrila je pevačica.

Izvor: Grand.online
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još