VOZI ME, U STOMAKU KUVA KAO LUDO KAD SAM PORED NJE: Filip Car progovorio o pomirenju sa Dalilom Dragojević (VIDEO)

Dalila Dragojević jutros se u ranim časovima pomirila sa Filipom Carem, a to su proslavili divljom akcijom, pred punom spavaćom sobom.

Tokom popodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima, Filip i Lazar Čolić Zola sedeli su pored jezera i pričali o Carevom pomirenju sa Dalilom.

- Ti znaš da mene ne zanima niko, meni kad to dođe, ja uradim. I sa Minom sam se mirio sedam, osam dana pred kraj - govorio je Filip.

- Šta ćeš, ne možeš protiv sebe - dodao je Čolić.

- Je*iga, dobro sam se držao. Kako se više družila, ona baci foru, mene proradi inat. Kad smo prišli jedno drugom, ja sam video da me to i dalje vozi i u stomaku kuva kao ludo, ipak sam dugo bio s njom - nastavio je Filip.

- Jaka je pozadina iza vas, svašta vas veže - istakao je Zola.

- Nakon hiljadu loših stvari koje sam doživeo od nje, i ona od mene, i iako mi se bila zgadila u jednom momentu, ne vredi, opet me ponese. To znači da nije za*ebancija i da u meni brutalno kulja. Mesec dana sam pobeđivao sam sebe, ali kapiram, da probamo još jednom, pa šta bude. Padnu teške reči i dela. Valjda moji neće toliko da se ljute - objašnjavao je Car.

- Meni je to bilo očekivano, ali sam mislio da nećeš još - rekao je Zola.

Nakon razgovora sa Zolom, Car je otišao u Belu kuću i u garderoberu zagrlio Dalilu, a onda su usledili i strastveni poljupci.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još