ZOLA UBEDLJIVO POBEDIO: Martina Petrović ponovo izbačena iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević sinoć je ušao na rijaliti imanje u Šimanovcima, kako bi se obavilo izbacivanje. Milošević je zajedno sa nominovanim takmičarima, Martinom Petrović i Lazarom Čolićem Zolom otišao u prostoriju gde će se odigrati igra koju je za takmičare pripremio Veliki šef.

Voditelj im je pojasnio pravila igre. Oni su u duelu morali od starta do cilja glavom da pomeraju glavice kupusa, koji nije smeo da izađe van okvira.

Zola je pobedio u igri, te su njemu duplirani glasovi. Milan je saopštio rezultate nakon dupliranja i Zola je osvojio 90 odsto, a Martina 10. Petrovićeva je morala da napusti imanje, a zadrugari su je ispratili i pozdravili se sa njom.

U studiju ju je sačekao bivši cimer Đole VIP Kralj, kao i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa njom obavila intervju.

- Zbližavanje sa Ša je bio pun promašaj, ali smo sada u okej odnosima. Dalila se inatila Caru preko Anđela, a Car sebi, želi da dokaže da uvek može da bude sa njom, zato se pomirio, a Anđelo se sprdao. Dejan i Aleks su top - rekla je Martina.

- Ne znam šta se dešava napolju, ne znam da li ću se čuti sa Tarom, ako me je nešto pljuvala, vređala, to će se rešiti tužbom. Ja sam u suštini neutralna, najbolje da se sve reši na najbolji mogući način - poručila je Petrovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još