Novak Đoković se ženi?!

Kako se priča, "Nole" je zaprosio i verio dugogodišnju devojku u Kanu. Tada joj je poklonio "šopard" narukvicu i minđuše, koje je Ristićeva ponosno prošetala po crvenom tepihu, piše "Alo".

- Jelena je ljubav mog života. Zajedno smo već nekoliko godina i iskrenost je nešto što najviše volim kod nje. To nas i čini srećnim i zaljubljenim. Ona je sposobna mlada žena, ambiciozna i snažna - reako je Đoković u Kanu.

Jelena u Monte Karlu završava master studije menadžmenta, a javnost je može videti na većini mečeva našeg najboljeg tenisera.

- Ne zabavljam se sa Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neko možda misli. Zabavljam se sa njim zato što ga volim, zato što se volimo i zbog toga što je to nešto što nama znači, a ne što nas drugi ljudi posmatraju i što nam zavide - rekla je Jelena, koja se na pitanje o svadbi nasmejala i potvrdila da par svakako razmišlja i o tome.

Nezvanično, nedavna Noletova kratka poseta Beogradu i dedi Vladimiru bila je upravo iz razloga da se pohvali. Majka Dijana i otac Srđan su prezadovoljni što je njihov sin napravio još jedan bitan korak u životu.

A šta vi mislite da li Nole sada razmišlja o ženidbi ili o osvajanju titule na Rolan Garosu?

Pogledajte još