LJUBAVNA DRAMA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ponovo pred raskidom (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o proslavi Bajrama u "Zadruzi" i čestitkama koje su stigli na adresu Bele kuće. Voditelj je reč dao Dejanu Dragojeviću.

- Čestitali su mi ovde svi Bajram, Aleks me iznervirala danas nešto bila - počeo je on.

- Ti si sam rekao da slaviš sve, ne zanima me - odbrusila je Aleksandra Nikolić.

- Ja sam tamo živeo, sa takvim ljudima. Znam svaku veru, živeo sam sa osobom koja je tamo živela i to je normalno. Ja sam rekao i Mići, Dalilin tata je čovek koga ne mogu da opišem, Dalilu izbacujem iz ove priče. Mi smo imali dobru komunikaciju, ne mogu da kažem da me gledao kao sina. On ima sina iz prethodnog braka, čuli smo se non-stop. On je meni to poslao po bontonu, možda mu je bilo glupo da ne pošalje. On bi prvi rekao da nije za pomirenje mene i Dalile, prvi bi rekao ne. Hteo je da me ispoštuje, desilo se šta se desilo, čoveku je teško da svari sve, on mora da se pomiri sa tim. Aleks me prvi put pitala za poklone, ja sam ga ostavio samo, znam šta je unutra - pričao je Dejan.

- Oni hoće da kažu da ja vređam tog čoveka, ja nisam ni tražila da on njega vređa ili bilo šta - vikala je Aleks.

- Ja sam rekao da su svi gledali u mene kada je stigao poklon. Nisam znao šta da radim, on nije čovek koga ću ja da vređam. Ja kažem da su ljudi očekivali da odreagujem. Ona mene pita šta ću sa poklonom, ja kažem nemam pojma. Ona mene pita da li ću da jedem, ja kažem ne znam - rekao je Dragojević.

- Da li bi ti jeo nešto što je poslala moja bivša svekrva - pitala je Aleksandra.

- Da - smejao se Dejan.

- Ja ne mogu da utičem na to šta će meni da stigne ovde, Aleksandra - vikao je Dejan.

- Ona je juče rekla da ne zna koje si ti vere - rekao je voditelj.

- Ja svaku veru poštujem, svoju volim, ali ja ne znam koju veru da ti čestitam. On prvi kaže da zna sve vere, ali hoću da mu čestitam - vikala je Nikolićeva.

- Ja sam lažan - dobacio je Dejan.

- Ja ću biti najgora, neka on bude najbolji. Je l' može tako - pitala je Aleksandra.

- Ona sve zna, šta god da je. Da li je vera ili bilo šta, ona sve o meni zna - rekao je Dragojević.

- Što se onda verski ne izjasniš - pitala ga je Aleks.

- Lažeš sve što kažeš, sve što kažeš - kažeš da bi meni nametnula... Nije problem što ona ovako histeriše, nego ona pravi probleme oko nekih drugih stvari, za seks je pitala zašto ga nemam, hoće usred dana - zapenio je Dejan.

- Ja ga osetim i znam, ja ga poznajem. Hladan je, posvećuje mi pažnju, ali ne kao pre - rekla je Nikolićeva.

Tokom pauze za reklame u emisiji "Izbor potrčka" nastavila se Aleksandrina i Dejanova drama, a oboje su pomenuli raskid.

- Ti si takav folirant, tako si spremna na sve - prebacio je Dejan.

- Šta hoćeš od mene? - pitala je Aleks.

- Zašto lažeš? Zašto sebe vadiš lažima. Slagala si da ne znaš ništa o meni, sve si slagala... I vidiš i sama na šta navodiš - nastavio je on.

- Dok me Milan nije prozvao, ti nisi nijednom pogledao u mene, a ranije nije moglo da prođe 10 minuta da ne pogledaš u mene - dodala je Nikolićeva.

- Toliko radiš loše stvari, svesna si i bezobrazna i navlačiš na neke stvari, za veru što si rekla - govorio je Dejan.

- Šta sam ja rekla za veru? Ti sam ustaneš i kažeš da si i ovo i ono i sve, voliš i poštuješ sve i da može da ti se čestita ko šta hoće, šta sam ja loše rekla? - pitala je Aleksandra.

- Mi ne treba da budemo zajedno, ali ne sada, jer ti hoćeš opravdanje za izlazak iz odnosa. Potenciraš na određenim stvarima. Ne koristi ovo što je stiglo za rastanak sa mnom, tražiš izlaz! - odbrusio je Dragojević.

- Ti hoćeš da raskineš sa mnom! I sad mi se unosiš u facu da bih uradila ne znam šta, jer znaš kakva sam - odbrusila je Aleks.

- Ja ti se unosim u facu? - začudio se Dejan, okrenuo i otišao.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još