fbpx

Mladić se krio na tri lokacije

Ljajić je na pitanje da li je ubistvo gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića, 5. oktobra 2004. godine u vojnom objektu "Karaš", povezano sa skrivanjem Mladića, ponovio poznate informacije da je 40 ljudi iz Mladićevog obezbeđenja boravilo u samačkom hotelu u okviru kasarne "Topčider", ali ne i u okviru kasarne u "Karašu".

"To su zvanične informacije koje ja mogu da kažem. Da li je bilo nešto van toga, zaista nije u mom domenu, niti imam takva saznanja", rekao je Ljajić novinarima u Vladi Srbije. On je ponovio da se Mladić skrivao u vojnim objektima do 1. juna 2002. godine, a da je u jednom beogradskom stanu bio do decembra 2005. godine.

Ljajić je dodao da se manje više sve zna o skrivanju Mladića u vojnim objektima i beogradskim stanovima i podsetio da je pokrenut postupak protiv onih koji su mu pomagali u skrivanju, a da se ispituje njegovo skrivanje posle 2006. godine.

Ljajić je naveo da je vlast svesna da je hapšenje i izručenje Mladića nepopularan potez koji većina građana ne podržava.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.