STALNO BEŽIŠ OD MENE, VIŠE SI SREĆAN S DINOM NEGO SA MNOM: Dejan Dragojević maksimalno ignorisao Aleks, Nikolićeva vrištala i urlala po dvorištu (VIDEO)

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ušli su u sukob zbog Aleksandrine ljubomore. Naime, Aleks ne želi da pusti Dejana, već želi da reši stvari sa njim. On joj beži i želi da izbegne veliki problem, kako on navodi.

- Sa tobom stalno neka rasprava. Nama je odnos bio najbolji na početku, kada si se sprdala, a ne sada kada si ljubomorna - rekao je Dejan.

- Razmažen si, ne može čovek ništa da ti kaže - dodaje Aleks.

- Svađamo se oko gluposti, isplaniraj moj dan - rekao je Dejan.

- Ja ću da počnem da komuniciram sa ljudima u Beloj kući. Tako da, ti sa Dinom provodiš vreme, jer si sa njim srećniji. Ne znaš ti mene dobro, ja ću sa svojim prijateljima da provodim vreme. Ne želim da se svađam sa tobom - rekla je Aleks.

- Da te ja ne budim, ne bi ni sa jednim prijateljem provodila vreme - rekao je Dejan.

- Ne može sa tobom ništa da se reši! - vikao je Dejan.

- E, sada ćeš videti da sve može da se reši! Stani da pričaš sa mnom, ne mogu više da glumim idiota, klošaru jedan - rekla je Aleks i počela da plače.

U jednom trenutku tu se našla Mina Vrbaški koja je pokušala da je urazumi, međutim Aleksandra nije htela da je sasluša:

- Izluđuje me, normalno pričam sa njim, ne mogu više. Ja mu kažem da sam ljubomorna i na muško i na žensko. Vidim da je sa drugim ljudima srećniji nego sa mnom. Ja neću da neko pored mene bude nesrećan. Ja ću da nađem neku drugaricu - rekla je Aleks kroz suze.

- Što se ti sebi ne posvetiš?! - upitala je Mina

- Hoću! Pomeri se da te ne vdiim, udariću te! - rekla je Aleks.

- Žao mi te je - govori Dejan.

- Ne slušaš me, jer tebi ne odgovara ono što ću ti ja reći... Svaki put me ostaviš kao pseto i onda ja moram da trčim za tobom. I onda me pr*aš u mozak i onda ja ispadam budala - rekla je Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još