STALNO SI U EMOTIVNOM KU*CU, JE*ALA TE LJUBAV: Lepi Mića otkrio svoje mišljenje o Dejanu Dragojeviću, zadrugar zaplakao od tuge! (VIDEO)

Tokom rapodele budžeta ovonedeljni vođa Lepi Mića je svim zadrugarima na najoštriji način rekao šta misli o njima, a onda je na red došao Dejan Dragojević.

- Trenutno si u emotivnom ku*cu, ti si birao sam svoj put, nisi krio ništa. Ponižen si, a onda si ušao u priču sa Aleks, u toj priči je i dan danas, sve što ona radi radi i sebi. Njoj sam rekao da ako uđe u vezu treba da bude razumna. Nije me poslušala, tebi sam rekao da su najbitnije stvari tvoja porodica. To treba da se desi kada izađete odavde, ne treba da pričate o deci i stanovima. Ti si naivan ušao u brak, živeo si u sredini koja je tebi nepoznata. U meni imaš prijatelja. Za mene si inteligentan, pametan, vredan i radan. Ne opravdavam tebi tu pohlepu i to što u svađama ideš duboko. Bio si mlad i lud, neka ti pomisao na porodicu posle pet godina bude putokaz i zvezda Danica, nemaš razloga za mrštenje, samo treba da se smeješ. Neke stvari treba da objasniš sada jer si javna ličnost... Lupanje ruku ti nije potrebno, ti nemoj da radiš bolesne stvari je*ala te emocija i ljubav. Sve zajebi u životu - pričao je Lepi Mića, a Dejan je počeo da plače.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.