NIJE MI SVEJEDNO, ONA JE VELIKI ČOVEK: Darko Lazić prvi put pred kamerama o raskidu sa Barbarom Bobak (VIDEO)

Darko Lazić otvorio je dušu o svim skandalima sa narkoticima i alkoholom o kojima bruji region i progovorio o raskidu Barbarom Bobak.

- Ja sam veliki emotivac. Barbara i ja smo godinu dana živeli zajendo. Ona je veliki čovek. Bilo nam je lepo, shvatili smo da nije to to što smo mi zamislili. Došli smo do odluke da se raziđemo kao ljudi. Takvu osobu treba imati pored sebe bar kao prijatelja. Nije mi svejedno, kad se godinu dana budiš pored nekog. Oboje smo dobri ljudi i možemo opstati kao prijatelji. Ona je veliki čovek, treba je imati kao prijatelja - rekao je Darko u emisiji "Amidži Šou", a zatim se osvrnuo na hapšenje zbog vožnje u pijanom stanju.

- Privela me policija i to je to! Zašto vas zanimaju detalji, meni je zabranjeno da pričam detalje o tome. Ne pogađa me ništa. Šta god da uradim to je puta 10, šta god da kažem to nije tako, to je duplo gore! Moj menadžer nije dao nikakvu izjavu! Marko Nikolić ništa loše nije za mene rekao, on dečko ne zna o čemu se radi. Neću da komentarišem dalje - ističe Lazić nervozno.

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG Show-Printscreen/Youtube

Pogledajte još