RAZLAZ SA OCEM MOG DETETA BIO JE JEDINO REŠENJE: Bojana Ristivojević progovorila o krahu ljubavne veze sa partnerom na početku njene trudnoće

Na samom početku naredne sedmice jedno od vaših omiljenih TV lica Bojana Ristivojević proslaviće 34. rođendan, ali za nju je vreme zapravo stalo onda kada je rodila naslednicu Mitru, čiji će rođendani ubuduće biti jedini važni. Koliko joj je pojam o vremenu zato postao apstraktan, najbolje pokazuje činjenica da se Bojana pred gledaoce Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji vratila samo tri meseca od porođaja, ali i to da odjednom ne može da se seti perioda kada nije bila majka jer je sebe tek sada pronašla u ulozi u kojoj se oseća ostvarenom do kraja. Kada vreme posmatramo na takav način, valjda i činjenica da zbog posla ustaje pre velike većine svojih sugrađana pomaže harizmatičnoj voditeljki da to ne doživi kao težak zadatak, a s Mitrinim dolaskom čvrst san svakako više ne dolazi u obzir. Međutim, pored utisaka koje izdvaja iz prvih majčinskih meseci, voditeljka otkriva da joj taj izazovni put dodatno otežava okolnost što je na njemu bez partnera na kojeg može da se osloni. Emotivni partner Bojane Ristivojević, otac njene ćerke doduše ulogu roditelja obavlja više nego dobro, nažalost, to mu je sada i jedina funkcija u odnosu koji je sve do trudnoće bio emotivan, a voditeljka je skupila hrabrost da progovori o situaciji u kojoj se našao i veliki broj drugih žena. Bojana se, ipak, ne žali, a sve i kada bi htela, ona za to više nema vremena.

Do sada ste u javnosti izbegavali da pričate o emotivnom partneru. Zbog čega?

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu.

Šta je taj momenat rastanka u trenutku kada ste u drugom stanju značio za vas?

- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom.

Kako ste se osećali tada?

- Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu.

U kakvom ste sada odnosu s bivšim partnerom?

- Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcionišemo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultujem ga oko svih stvari koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili... Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji.

Nakon svega, verujete li da će vam se dogoditi prava ljubav?

- Verujem u ljubav i uvek sam verovala. Ali, jednostavno, sada o tome ne razmišljam, moja ljubav i životni prioritet je moja ćerka.

Izvor: Story.rs
Foto: bokalica/Instagram

Pogledajte još