TI NE MOŽEŠ DA SE PROMENIŠ, NEMAM BUDUĆNOST SA TOBOM: Filip Car molio Dalilu Dragojević da se pomire, zadrugarka ga više puta odbila (VIDEO)

Nakon javnog raskida Dalile Dragojević i Filipa Cara tokom emisije "Pitanja gledalaca" Car je pokušao da spusti loptu i pomiri se sa Dalilom.

- U pravu si, nabijam ti pritisak, tenziju i nervozu. U pravi si. Želim da budeš nasmejana i da je sve okej. Smiri me ti, kao i ja tebe - rekao je Car.

- Nije mi lepo i nisam srećna. Nisam u fazi da te smirujem više - rekla je Dalila.

- I ja sam u grču. Misliš da meni ne prokulja kad te neko spomene - rekao je Car.

- Plači, i ja sam plakala kad si ti rekao: "Vodite ku*vu odavde" - rekla je Dalila.

- Shvatio sam da ova rasprava nije bitna - rekao je Filip.

- Ja hoću da ja budem ja, da pričam ono što mislim i radim ono što osećam. Ja smatram da ti ne možeš da se promeniš - rekla je Dalila.

Nešto kasnije, Car je ponovo prišao Dalili kako bi je ubedio da je on taj sa kojim ona treba da bude u vezi.

- Evo, promeniću sve da ti dokažem - rekao je Car.

- Smara me to. Kad mi nije lepo idem, ako mi je lepo, lepo mi je - rekla je Dalila.

- Neka, imam za sve. Nemoj da me testiraš za sve. Ja ti kažem, ako sam ja jedini muškarac kojeg ti želiš. Ako nije tako, kažeš mi da nije tako i doviđenja - rekao je Filip.

- Ne zanima me sa kim ćeš završiti - rekla je Dalila.

- Da li sam ja jedni muškarac kojeg voliš ili postoji još neko? Da ili ne? Nemoj da mi se smeješ, daj mi odgovor - upitao je Car.

- Jedini si - rekao je Dalila.

- Ti si jednina žena koja je u mojoj glavi i koja me izludi i koju volim najviše na svetu. Ne želim više u ovoj kući odnose i prevare. Želim da ti verujem. Da si bolesna, bolesna si, nisam ni ja normalan - rekao je Car.

- Smatram da nemamo budućnost i da ne možemo ništa zajedno ostvariti. Smatram da nećemo napolju uspeti i ne želim da trpim tvoje uvrede. Ne osećam se srećno pored tebe - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još