KOLIKI NIZ SPLETKI, BLUDA I BOLESTI U JEDNOJ ŽENI: Filip Car žestoko opleo po Dalili Dragojević pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip u kome se mogao čuti razgovor Dalile Dragojević i Anđela Rankovića, kada je ona pokušala da mu prepričala razgovor sa Filipom Carem. Anđelo joj je rekao da je razgovor ne interesuje, ali da ne vidi potrebu da ona toliko dugo priča sa osobom sa kojom je navodno sve razjasnila. Ranković je želeo i da zna zašto je Dalila imala želju da priča sa njim, a ona mu je rekla da je Car imao želju. Ovo se sve dešavalo pre pomirenja Dalile i Cara.

- Ovo veče je totalno naopako za neke stvari. Šesto čulo me nikad nije prevarilo. Toliki niz spletki, navođenja, bluda, bolesti, šizofrenije u jednoj ženi... A meni se predstavljala ozbiljno... Sve i da sam bio najgori... I onda ona uđe u ovaj odnos, boleština... Ja iskreno volim ovakve devojke, ali nisu mi za ozbiljnu emociju... Ali sada nebitno, ne želim da ulazim u raspravu, da pričam kako to jeste. Prevrnulo me, ali na dobro. Od mene napade neće doživljavati. Hvala dragom Bogu da se desilo ovo pred kraj rijalitija, da sam ja video sve crno na belo - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još