SKUĆILA SE NA VRAČARU: Rada Manojlović posle četrnaest godina podstanarskog života kupila stan u Beogradu

Pevačica Rada Manojlović napokon se skućila u Beogradu.

Folkerka iz Četereža je posle 14 godina podstanarskog života u prestonici kupila stan. Kako piše "Informer", muzička zvezda je pazarila nekretninu na Vračaru vrednu 180.000 evra.

- Rada je godinama vredno radila svakog vikenda i štedela dok nije skupila dovoljno novca da se skući u Beogradu. Razgledala je stanove mesecima i nedavno je pronašla idealan na Vračaru. Čak je dobila popust od prodavca, koji joj je priznao da joj spušta cenu jer je njen fan! Ne znam tačno koliko je uspela da uštedi, ali znam da je taj stan na kraju platila 180.000 evra - priča dobro obavešteni izvor i otkriva kako izgleda Radin novi dom:

- Stan ima 70 kvadrata, dnevnu i dve spavaće sobe i malu terasu. Potpuno je sređen, pa Rada nije morala da kupuje nov nameštaj. Ona u svom novom domu živi sa sestrom Marijom, a često joj u posetu dolazi tata Rade iz Četereža, kao i dečko Haris Berković iz Gradačca u Bosni.

Folkerka je u zgradi u kojoj živi kupila i dva garažna mesta.

- Jedno garažno mesto je za Radu, a drugo je namenjeno njenim gostima. Tako se tu često parkira njen dečko Haris - kaže izvor.

Radine prve komšije dale su svoj sud o pevačici.

- Ma, Rada je divna komšinica! Svaki put se ljubazno javi, popriča sa nama, skromna je i prelepa. Viđamo je u pekari, prodavnici... Primetili smo da je u garaži u toku dana uvek parkiran njen automobil, a čim padne mrak, to mesto je prazno. Pitali smo je gde to ide svako veče, rekla nam je da ima baš dosta tezgi, pa često putuje - rekla je Radina komšinica i dodala da još nije upoznala pevačicinog momka:

- Njenu sestru Mariju viđamo, i ona je baš fina, a Harisa još nismo videli. Nadamo se da će se i on uskoro useliti kod nje, baš su lep par!

Izvor: Informer.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još