O, KOLIKO TE VOLIM I KOLIKO BOLI: Irina Vukotić dirljivim rečima oprostila se od majke Gordane (FOTO)

Voditeljka televizije "Pink" Irina Vukotić danas se suočila sa velikim bolom kada je saznala da joj je iznenada preminula majka.

Plavokosa dama sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je tužnu vest i dirljivim rečima oprostila se od žene koja ju je donela na svet.

Popularna čestdesetšestogodišnjakinja progovorila je o poslednjem susretu sa majkom i poručila joj da je upravo ona zaslužna za sve njene privatne i poslovne uspehe.

- Najvoljenija moja, najskromnija, naispravnija, najbolja majčice... Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedosatajalo nikad nisi nikog opterećivala već se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš. Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš, dušo slatka moja. O, koliko te volim i koliko boli, Gocka moja. Moj anđeo si bila i bićeš, sve što sam u životu postala, uradila i naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla, pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju - napisala je Irina pokraj fotografije na kojoj je pozirala sa majkom.

Nakon objave bolom slomljene ćerke usledili su komentari njenih prijatelja, kolega i fanova koji su joj uputili reči podrške u teškom životnom trenutku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: irinavukoticc/Instagram

Pogledajte još