Patizan želi 10. šampionsku titulu

"Bliži se kraj sezone u kojoj smo već imali dosta uspeha. Pred ovo finale imamo motiva na pretek, želimo sezonu da završimo na najbolji mogući način. Znamo da Hemofarm ima kvalitet i da će rasterećeno ući u finalnu seriju", rekao je Božić na konferencija za novinare u hali "Pionir".

Partizan je ove sezone već odbranio titule u nacionalnom kupu i regionalnoj ligi. U finalnoj seriji domaće Superlige, koja počinje sutra, crno-beli će odmeriti snage protiv Hemofarma iz Vršca.

"Odigrali smo do sada više od 60 utakmica. Ekipa se dosta potrošila, ali smo odigrali veoma kvalitetno u svim važnim mečevima. Bez obzira na sve, posao nije završen", kazao je trener crno-belih Vlade Jovanović.

Ove sezone Partizan je sva četiri puta pobedio vršačku ekipu.

"Čeka nas ozbiljan konkurent u finalu. Znamo da će biti motivisani i donekle rasterećeni. Ne pitamo se samo mi u ovoj seriji. Dobro znamo šta se očekuje od Partizana i fokusirani smo da posao odradimo na najbolji mogući način", rekao je Jovanović.

Finalna serija plej-ofa igra se na tri pobede, a prvi meč je sutra od 20 sati u hali "Pionir". Karte će se prodavati sutra od 17 sati na blagajni "Pionira" po ceni od 50 dinara (tribine) i 200 dinara (parter).

Drugi meč se igra u nedelju, 5. juna u Vršcu, a potom se serija vraća u Beograd.

Pogledajte još