Sensation White: U Beogradu 12. maja!

Velika žurka - Sensation White vraća se u Beograd 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena.

Prvi Sensation White u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počinje u subotu 28. januara od 15 časova i trajaće do 5. februara na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 evra. Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara, od 10 časova pre podne na sajtu sensation.com

Sve informacije o Sensation White spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama: www.sensation.com, www.ig-see.com, www.facebook.com/sensation.serbia, www.youtube.com/SensationBelgrade, http://twitter.com/SensationSerbia.

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.