Šta Veliki Brat sprema Nemešu

Svaki put kada se unervozi situacija u Kući, Nemeš počne da razbija stvari i tako je i Bratu i ukućanima znatno smanjio budžet. Ako ste se pitali - kako to Veliki Brat toleriše 78 dana - evo odgovora. Sprema mu pakost neviđenu.

Namamiće ga da se raduje zbog navodnog velikog muzičkog uspeha koji je postigla njegova pesma na Youtube-u, nagovestiće mu nagradu, a onda ide surova istina. Dakle, Veliki Brat je smislio okrutnu osvetu koja glasi:

- Nemeš, znam da ne bi trebalo da ti odajem informacije iz spoljašnjeg sveta, ali ova se tiče tvoje karijere - čuo se moćni glas Velikog Brata u ispovedaonici - Nominovan si za nagradu, a ukoliko je osvojiš, uključićeš se u dodelu putem video-linka iz Kuće.

Brat je Nemešu objasnio da ga je nominovala navodna humanitarna fondacija Adria i to za godišnju nagradu za dostignutih 700 hiljada preslušavanja njegove pesme 'Znam taj smešak' na kanalu 'YouTube'


Lepo zvuči da je Nemeš prikupio 700 hiljada klikova i da ga očekuje nagrada, ali pravi život je mnogo suroviji od bajke. Niti postoji ta humanitarna fondacija, niti nagrada. Ali Nemeš je spreman da je primi i zahvali se naciji i hiljadama fanova.

N.D.

Pogledajte još