NAJEŽIM SE KAD PRIČAM S NJIM: Dalila Dragojević progovorila o svojim emocijama prema Anđelu Rankoviću (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, urednica zabave portala Pink.rs Milica Krasić pokrenula je temu o turbulentnom odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara.

- Šta imaš da kažeš o odnosu sa Carem - pitala je novinarka Dalilu.

- Svako izlaganje kod njega se ponavlja... Nisam ni imala nešto da čujem. Krenula sam novim putem, uplovila sam u druženje sa Anđelom. Bilo mi je super i desilo se da samo imali te poglede i cimanja, bilo je jako emotivno. Ne mogu da ostanem u druženje, ako energija ide na drugu stranu. Ja ne mogu da lažem. Car je sam rekao da treba da priznam nešto, na kraju sam ispričala sve kako se zaista osećam. Anđelo mi zamera neke stvari - pričala je Dalila.

- Malo pre ste pričali u nekim šiframa - rekla je novinarka.

- Ja se ne sećam, nisu šifre - smejala se Dalila.

- Zna ona zašto sam je tako pitao - smejao se Anđelo Ranković.

- Naježila sam se eto, bile su šifre - smejala se Dalila.

- Mi ćemo pričati, pa ćemo rešiti sve. Nisam prešao preko nekih stvari, neću to sebi dozvoliti, ne želim da ona bude jadna... Da sam mlađi možda bih prešao, ali sada neću... Što se tiče Cara, nemam u glavi da mi je žao ili ne, ne razmišljam o njemu - pričao je Anđelo.

- Po Carevom izrazu lica, ne bih rekla da mu je svejedno - rekla je novinarka.

- Ne, nemam problem da se to tako tumači, ali ne - rekao je Car.

- Ja mislim da je oboma laknulo... Mislim da sada nema prostora da se pomire - rekao je Anđelo.

- Naravno da nema prostora, ja pričam ono što osećam. Ne želim da se mirim sa Carem, više nemam potrebu da razmišljam o tome. Ništa se više ne može desiti... Jako se lepo osećam sada, sve ostalo je manje važno - rekla je Dalila.

- Da li bi volela da uđete u vezu i kakav je tvoj osećaj sada - pitala je novinarka.

- Nećemo ulaziti u vezu, treba da se iskristališe sve ovo, treba da bude na normalnom levelu, družićemo se. Ja neću sebi da stvaram barijeru, smatram da sam napravila neku grešku. On je smatrao da smo mi već u vezi, a ja nisam smatrala da je on već toliko ozbiljan. Trudiću se da ispravim sve, ne znam da li ćemo ući u vezu, ali ću reći da sam srećna - rekla je Dalila.

- U tim trenucima nije smela to da uradi, izdala me je, rekao sam da je bila srećna kada smo se družili i sve je bilo super. Pričali smo o svemu napolju, ali preko ovog neću da pređem, povredilo me je, prevarila me je - rekao je Anđelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još