SREĆNA SAM I ZALJUBLJENA, A ON IMA PRAVO DA BUDE SA KIM ŽELI: Anastasija Ražnatović progovorila o vezi sa Nemanjom Gudeljom i prokomentarisala ljubavnu romansu bivšeg dečka Đorđa Kuljića i njene drugarice

Pevačica Anastasija Ražnatović danas je otvorila svoj salon lepote u Beogradu i zasenila sve savršenim izgledom. Ražnatovićeva je podigla kosu i u roze-plavoj kombinaciji napravila pometnju čim se pojavila.

- Ovo je nešto što ja volim, dugo smo to pripremali. Veliki je dan za mene i moj biznis. Htela sam šminku, ali sam se odlučila za kozmetiku, ja vodim računa o svom izgledu. Mama je presrećna, uvek je tu da nas podrži - rekla je ponosno Anastasija.

Ono što mnoge interesuje je Anastasijin ljubavni život i veza sa fudbalerom "Sevilje" Nemanjom Gudeljom.

- Možete videti po meni, mojoj energiji da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena - izjavila je ona i progovorila o bivšem dečku Đorđu Kuljiću koji je u vezi sa njenom drugaricom.

- Ja sam rekla u više navrata da mu želim svu sreću. Ima pravo da bude sa kim želi, ljudi idu dalje i to je normalno. To me zaista nije povredilo. Što se mene tiče, meni to ne smeta, nisam emotivno uključena u to - rekla je Ražnatovićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još