Novi album Lejdi Gage prodat u više od milion primeraka

0

LOS ANDJELES, 1. juna 2011. (Beta) – Novi album Lejdi Gage "Born This Way" prodat je u 1,1 milion primeraka prošle sedmice u SAD i dospeo pravo na prvo mesto Bilbordove nedeljne liste najprodavanijih albuma.

LOS ANDJELES, 1. juna 2011. (Beta) – Novi album Lejdi Gage “Born This Way” prodat je u 1,1 milion primeraka prošle sedmice u SAD i dospeo pravo na prvo mesto Bilbordove nedeljne liste najprodavanijih albuma.

Kako prenosi taj muzički magazin, to je prvi pevačicin album na prvom mestu liste, pošto su najviše pozicije na koje su dospela njena prethodna studijska ostvarenja “The Fame” i “The Fame Monster” bile drugo odnosno peto mesto.

“Born This Way” je prodat u 1.108.000 primeraka. Dobroj prodaji doprinela je izmedju ostalog odluka internet prodavnice Amazon da ga na jedan dan ponudi po ceni od 99 centi. Novo ostvarenje Lejdi Gage je album sa najuspešnijom sedmodnevnom prodajom još od marta 2005. kada je album “The M a s s a c r e” Fifti Senta prodat u 1.141.000 primeraka za nedelju dana.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.