OVO JE NEKA BOLEST, STALNO SE PONAŠA DRSKO I NADMENO: Viktorija Mitrović kroz suze progovorila o odnosu sa Markom Osmakčićem (VIDEO)

Ljubavni par koji zasigurno ima najveći broj svađa u Beloj kući su Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić. Oni svojim sukobima jako često naprave potpuni karambol na imanju, a ovom prilikom Viki je naredni sagovornik voditeljke Ivane Šopić u Šiša baru.

- Šta se dešava trenutno? - pitala je voditeljka.

- Dešava se svašta, ja više ne znam zašto je on sa mnom. Ja sam odlepila ova poslednja dva meseca. komplikovano je sve, ništa mi nije jasno. Ceo dan razmišljam i ne mogu da nđem rešenje. Jutros mi je rekao da raskidamo, ja sam dobila napad panike. Kako god, sve se svede na to da je sa mnom zbog strasti. On to upakuje lepo, ja više ne znam kako da se ponašam. Budem ja u kombinaciji tamo vamo, ali nikada da budem ovako spojena - pričala je Viki i počela da plače.

- Ovo je neka bolest, ne znam šta da radim, krivo mi je. Moglo je biti bolje, da sam malo više cenila sebe ne bi došlo do ovde. Ovo mi nije trebalo, uopšte. On je dečko koji je jako mlad, ja sam izgubila sebe, ne prepoznajem se, nisam ovo ja... Više ne znam ni šta da mislim, možda se meni ovo vraća iz nekih veza... Posle svega što se desilo ne znam kako će dalje biti - plakala je Viki.

- Loše se osećam ovde, više ne mogu. Ja nisam osoba koja se folira, ne umam da slažem. Ja to brzo kažem kako jeste, u odnosu sa Markom sam katastrofu, nije on ženomrzac, ali ne znam šta da radim. Nisam ja njega uhvatila sada da flertuje, nego, kada su bile nominacije ja sam se ograđivala mi smo pričali za stolom, ja sam rekla da on dobacuje Sandri nešto, ne može to tako - pričala je Viki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još