MOJA NAJLEPŠA SNAJKA: Anastasija Ražnatović potvrdila da je u harmoničnim odnosima sa Veljkovom suprugom Bogdanom (VIDEO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović juče je u Beogradu upriličila veliko slavlje povodom otvaranja svog prvog kozmetičkog salona.

Muzička zvezda u usponu okupila je svoje prijatelje i poslovne saradnike i proslavila ostvarenje svog sna iz detinjstva.

Na glamuroznoj proslavi pojavila se i njena majka, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i snajka Bogdana, supruga njenog brata Veljka, koje su joj pružile najveću podršku tokom realizacije velikog poslovnog poduhvata.

Zgodna brineta na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je nekoliko video-klipova i otkrila delić atmosfere sa žurke, a najveću pažnju njenih fanova privukao je snimak snajke Bogdane.

Naime, domaćica zabave snimala je Veljkovu suprugu dok je uživala na proslavi i doviknula joj:

- Moja najlepša snajka!

Bogdana koja je bila doterana od glave do pete samo se nasmejala i nazdravila Anastasiji.

Svojim postupkom Ražnatovićeva je još jednom pokazala da je u harmoničnim odnosima sa izabranicom svog brata, te da se nije pokajala što je insistirala da ih upozna nakon čega su oni uplovili u ljubavnu vezu koja je krunisana rođenjem sina Željka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još