DRAMA I DALJE TRAJE: Roditelji nestale pobednice "Velikog brata" Marijane Seifert neutešni nakon trinaest dana bezuspešne potrage za ćerkom

Roditelji nestale Marijane Seifert, bivše pobednice rijalitija "Veliki brat", vrlo teško podnose što i posle skoro dve nedelje od nestanka nemaju nikakvih novih informacija o svojoj ćerki, za kojom hrvatska policija danima intenzivno traga.

Oni se trenutno nalaze u Kninu, gde su i odgajili sve tri ćerke. Marijanu su poslednji put videli za katolički Uskrs, kad su je i posetili u Zagrebu, gde je živela sa svojim suprugom Karlom.

Marijanini roditelji nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima, ali je prijatelj i kolega njenog oca Ive - Tomo Zelić, s kojim radi u automehaničarskoj radionici, dao kratku izjavu za "Slobodnu Dalmaciju".

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju da ovo proživljava, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumente pa otišla dalje do toga da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti da izdrži i preživi sve ovo - istakao je prijatelj Marijaninog oca.

Izvor: Kurir.rs
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još