Nele Karajlić dobro

0

BEOGRAD, 1. juna 2011. (Beta) – Režiser Emir Kusturica izjavio je u sredu da se pevač "No smoking orkestra" Nele Karajlić oseća dobro i da očekuje da će u četvrtak izaći iz bolnice.

BEOGRAD, 1. juna 2011. (Beta) – Režiser Emir Kusturica izjavio je u sredu da se pevač “No smoking orkestra” Nele Karajlić oseća dobro i da očekuje da će u četvrtak izaći iz bolnice.

Medijske navode poslednjih dana o Karajlićevom infarktu i ugradjivanju stenta u Urgentnom centru u Beogradu, Kusturica je u izjavi agenciji Beta ocenio kao “deo takozvanog ‘mejking of’ javnosti koja je spremna sve da učini da istinu zameni sa laži”.

“Hrvatski mediji su juče objavili da mu je ugradjen stent, da je posle teškog infarkta, kojeg je jedva preživeo, kolabirao na prvoj probi izdržljivosti, što je takodje potpuno netačno”, naglasio je Kusturica.

Prema njegovim rečima, “tačno je da je Karajlić imao smetnje na srcu od zamora, od prevelikog rada”. “Karajlić je ležao na intenzivnoj nezi pet dana, gde je na osnovu vadjenja enzima i svih parametara koji govore o tome da li je neko imao infarkt ili nije, utvrdjeno da nije imao infarkt, i nije imao potrebu da pravi stent”, naglasio je Kusturica.

Iduće nastupe Kusturičin bend bi trebalo da ima 23. juna u Sankt Peterburgu i 25. juna u Parizu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.