ORGANIZOVAĆE GALA ŽURKU U BEOGRADU: Anastasija Ražnatović progovorila o vezi sa fudbalerom, majčinstvu i proslavi 24. rođendana

Anastasija Ražnatović progovorila je o vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, otkrila kako će proslaviti rođendan koji je u ovom mesecu, ali i da li joj se budi majčinski instikt s obzirom na to da svaki slobodni trenutak koristi da bude sa bratancem Željkom.

Bliži se tvoj rođendan, da li planiraš da ga proslaviš u Beogradu ili u inostranstvu?

- Da, uskoro je moj rođendan i mogu da vam otkrijem da ću ga proslaviti u Srbiji s meni dragim ljudima. Volim taj dan, i kao i svake godine, obeležiću ga s ljudima koje volim i koji mene vole. Naravno, potrudiću se da bude što bolja atmosfera, muzika i da se svi super provedu.

Redovno objavljuješ snimke s malim Željkom, da li je počeo da ti se budi majčinski instinkt?

- Iskrena da budem, donedavno sam mislila da nisam spremna da postanem majka. Sada mislim da su neki drugi faktori bili uključeni da ja ne budem spremna, ali sad, videćemo... Mislim da se to menja, možda to ide s godinama, s nekim drugim iskustvom, s nekim drugim životnim iskustvima, videćemo.

Da li si srećna od kada si uplovila u novu ljubavnu vezu?

- Srećna sam jako, možete da vidite po mom izgledu da sam stalno nasmejana i mislim da to govori sve o mom emotivnom stanju.

Kakvi su tvoji planovi za leto?

- Imam prvi nastup u Srbiji, pevaću za vikend u Novom Sadu, imam još nekoliko zakazanih nastupa, tu je i Makedonija, u kojoj ću pevati s mamom. Posle toga imam neku pauzu i iskoristiću je da odem na more s meni dragim ljudima. Pripremam novu pesmu i još neke zanimljive stvari. Volela bih da to sve uspem da završim do leta, malo me je usporilo otvaranje salona, nisam stigla da se posvetim pesmi. Otkriću vam da se radi o brzoj pesmi i mislim da će se dopasti publici.

Izvor: Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.