SVE JEDEM, NE BIRAM, VELJKO MI TO NAJVIŠE ZAMERA: Seka Aleksić otkrila da je bila užasnuta svojim izgledom na početku karijere

Pevačica Seka Aleksić nedavno je objavila novi album, a sada se prisetila svojih početaka i istakla šta smatra najvećom greškom u karijeri.

Seka je rekla da joj je najveća greška to što je dozvolila da se ugoji i što nije pazila o svom izgledu.

- Mislim da je moja najveća greška u karijeri što sam dozvolila da se ugojim i što nisam pazila o svom izgledu. Smatram da je to mnogo važno. Ja sam takvu poruku ljudima slala koji mene slušaju. Ja ne govorim o buci koja je imala 4 do 5 kila viška, ja govorim o ženi koja se ugojila 15 kilograma. To sam bila ja - rekla je pevačica u "Sceniranju".

Seka je istakla da je svesna toga da njena velika ljubav za hranom nije zdrava i dodala da želi da smrša i da bude fit svom mužu i deci.

- Ja volim da jedem. Sve jedem, ne biram. Iskreno, to nije zdravo, a ja želim da budem zdrava. Da budem fit svom mužu i svojoj deci. Da budem uvek privlačna. Obaveza žene, ali i muškarca, je da uvek bude lep, privlačan i da paze jedno o drugom - istakla je pevačica.

Pevačica je navela da Veljka, njenog muža, nervira kada se ona ugoji i da joj napominje da je šteta što tako lepa žena to dozvoljava.

- Čim se ugojim ja vidim da je Veljko nervozan i da njega to nervira. On i sam kaže da je šteta što tako lepa žena sa takvom konstrukcijom tela se ugoji i dozvoli to sebi. Ja sam to, naravno, shvatila tek posle 10 godina njegovog pričanja. Moje telo ne izgleda na nekom zavidnom nivou, ali sam smršala i mislim da ću tek da smršam. Mada ja ceo život kuburim sa tim kilogramima, stvarno ne znam šta se dešava - navela je pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Novosti.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još