TATA, GLEDAĆU U NEBO I ZNAĆU DA ME ČUVAŠ: Ćerka Vidoja Ristovića se emotivnom porukom oprostila od preminulog oca

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a povodom njegove iznenadne smrti oglasila se njegova prva supruga Lana i njihova ćerka Matea.

Ristović je na svojim nalozima na društvenim mrežama povremeno objavljivao fotografije sa svojom naslednicom i pokazivao koliko mu znači, a sada su mu bivša žena i starija ćerka uputile poslednji pozdrav i oprostile se od njega emotivnim rečima.

- Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvezdama, a ja ću gledati u nebo i znaću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana - stoji u čitulji.

Podsetimo, Vidoje je preminuo tokom masaže strujom u jednom prestoničkom salonu, a prema saopštenju Višeg Javnog tužilaštva, sumnjivih mehaničkih povreda nije bilo, kao i da će konačan uzrok smrti biti utvrđen tek za mesec dana.

Ristović će biti ispraćen na večni počinak u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a porodica preminulog je obavestila sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:

- Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova.

Podsetimo, Vidoje je tokom braka sa hrvatskom voditeljkom Nikolinom Pišek dobio ćerku Unu Sofiju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još