NE PADA MI NA PAMET DA ULAZIM U VEZU, OD KOJE ĆE ME BOLETI GLAVA: Anđelo Ranković dao šut - kartu Dalili Dragojević (VIDEO)

Tokom poslepodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević i Anđelo Ranković razgovarali su o svom odnosu. Ranković joj je rekao da ne želi više bilo šta sa njom i da ga već boli glava od svega. Dalila nije mogla da veruje šta je čula, pa je pričala kako je ona budala i napustila razgovor.

- Mene razum radi i sve to - rekao je Anđelo.

- Rekli ste svi šta ste imali da kažete. Neće Dalila više provoditi vreme ni sa kim. Biću sama i to je to. Muka mi je od svega, da se ja zalažem - rekla je Dalila.

- Ne pada mi na pamet da ulazim u odnos gde me već boli glava. Tako je, kako je, rekao sam ti. Rekao sam da se ne ostavlja prostor da ti mene juriš. Batali me tih priča - rekao je Anđelo.

- Okej, idi spavaj - govori Dalila.

- Na sve to, bitno je da sve bude čisto - rekao je Anđelo.

- Raščistili smo. Neće više ništa biti od toga - rekla je Dalila.

- Ne treba da bude zato što je smešno - rekao je Ranković.

- Meni nije smešno. Jadno mi je to što sam dopustila sa tobom - rekla je Dalila.

- Ma ajde. Samo smo flertovali i to je to. Hvalila ti mene i ja tebe i to je to. Strašno je da se nastavlja u tom smeru a da nema ništa, a onda ćeš da budeš najgora na svetu - rekao je Anđelo.

- Ja znam da neću biti najgora, mene osećaj ne vara. Izdići ću se iz cele situacije. I kada sam mislila da sam najgora, nisam bila - rekla je Dalila.

- Situacija sa tobom mi je presmešna. Jer sam ja tebe izigrala. Nisam ništa započela sa tobom, ispalo je da sam ja tebe izigrala, to mi je smešno. Drugo, jadaš se da imaš osećanja, a ne znaš kako da se suzdržiš, i to mi je smešno. Čula sam danas da si vrdao na sastanku - i to mi je smešno - naglasila je Dalila.

- I meni je smešno da pričaš jednu stvar na zidiću i uradiš drugu stvr, to mi je najmešnije i najjadnije od svega - rekao je Anđelo i otišao.

Nešto kasnije Anđelo je ponovo prišao Dalili i rekao joj da ne može da bude sa njom.

- Kako ti i ja da se družimo? - upitala je Dalila.

- Ovako ne! - rekao je Anđelo.

- Ali kako? Ja ne znam. Ja znam šta želim, a šta ne mogu. Ali to što ja mogu nije po mojim pravilima - rekla je Dalila.

- Ja kada kažem da budeš sama sa sobom, to kažem da budeš u glavi sama sa sobom. Ne završavaj razgovor onako kako ti želiš, nego kako je ispravno - rekao je Anđelo.

- Okej, dogovoreno, ne znam šta da ti kažem. Nisi normalan i to je to. Ti si za lečenje - rekla je Dalila.

- Što? - upitao je Anđelo.

- Tako - rekla je Dalila.

- Ne može da bude ovakav odnos, ne vodi nigde - rekao je Anđelo.

- Ja se ne slažem ni sa čim što ti kažeš za neke stvari - rekla je Dalila.

- Ti ne gledaš na to kao što ja gledam. Ne mogu to - rekao je Ranković.

- Uživaj u životu, daleko od ove zlobnice. Dolazim iz pakla da uništim sve ispred sebe. Uništila sam i tebe - rekla je Dalila.

- Najbolje da nisi, drugačije bi sve bilo - rekao je Anđelo.

- Najbolje je i da ti nisi uradio neke stvari i nisi onda morao da se ispravaljaš i trudio si se da ti neko drugi oprosti. Ali ti ne daješ nikome oproštaj - rekla je Dalila.

- Protiv ovoga ne mogu, ne mogu da pređem preko ovoga - rekao je Anđelo.

- Kako si dosadan, kako si naporan - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još